Een PIEP gelukkig nieuwjaar!

Finny & Mac wensen iedereen een PIEP gelukkig 2023, met heel veel… KAAS!

Het was gisteren een dolle boel in het muizenhuis van de neefjes. Er lag een grote kaas op tafel en ze hadden allemaal vriendjes uitgenodigd. En op het balkon lag… héél veel VUURWERK!

En zie je de kaart die Finny & Mac vast hebben? Die hebben ze gekregen van Angélique!
Finny & Mac weten nu al dat ze de volgende keer met Kerstmis wéér kaarten gaan schrijven. Want als je kaartjes stuurt, dan krijg je ook veel kaartjes terug!

Misschien heeft de kaart van Angélique ervoor gezorgd heeft dat de muisjes zoveel vuurwerk gekocht hebben. Gelukkig had Angélique ook geschreven dat ze voorzichtig moesten zijn. Gisteren waaide het erg hard. Dus de muisjes hebben alleen naar het mensen-vuurwerk gekeken en zelf niets afgestoken. Hun eigen vuurwerk bewaren ze voor een andere keer.

Tip van Finny & Mac; stop wat kaas in je oren, dan doen de harde knallen geen pijn! Ze zeiden er ook bij dat Kattenmormels éxtra kaas in de oren moeten stoppen. Mac lachte daar een beetje gemeen bij. Stoute muisjes! Ik denk dat het beter is dat NIEMAND kaas in zijn oren stopt!

Namens Finny, Mac én mij ontzettend bedankt voor alle mooie, grappige en lieve wensen op kaarten en in mailtjes. Maak er een mooi, vrolijk en lief jaar van.

Tot het volgende avontuur!

Vrolijke groetjes,
Sandra

3 antwoorden op “Een PIEP gelukkig nieuwjaar!”

  1. Wat een feestelijke foto! Voor jullie ook een gelukkig nieuwjaar, fijn dat jullie pootjes er nog aan zitten. Wel zonde van de kaas om in je oren te stoppen hoor…

  2. Ook namens ons allen een gelukkig nieuwjaar. Jullie kaart heeft ook hier een ereplaatsje gekregen.
    Groetjes Sandra

  3. Haha, een week te laat, maar ook namens mij het allerbeste voor dit nieuwe jaar gewenst. Gelukkig heb ik de kaas-in-je-oren tip niet gelezen voordat het geknal hier los barstte. En mijn poezevrienden houden niet van geknal, maar toch ook zeker niet van kaas in hun oren 😉 Gelukkig zijn Finny en Mac verstandig geweest en hebben ze niks afgestoken. Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *