Bestellen

Boek ‘Schatreis, de avonturen van Finny & Mac’

‘Schatreis’ is verkrijgbaar via de bekende online boekhandels (bijvoorbeeld hier) of vraag ernaar bij je favoriete boekhandel.

Verkoopprijs: € 24,95

Hardcover, 160 pagina’s
ISBN: 978-90-830900-0-9

Ansichtkaarten

Unieke Finny & Mac ansichtkaarten!

Een set van 4 verschillende ansichtkaarten, met bedrukte achterzijde:

€ 6,00 (excl. verzendkosten)
Verzendkosten Nederland: € 1,92

Bij interesse mag je me mailen. Mijn mailadres vind je hier.

Meer over ‘Schatreis, de avonturen van Finny & Mac’:

Bekijk de wereld vanuit de ogen van twee kleine muisjes met een levendige fantasie, een voorliefde voor kaas (of taart) en koude aardbeienlimonade, maar vooral; met een groot hart!

Op een dag krijgen de muisjes Finny en Mac heel bijzondere post. Een envelop vol geheimzinnige papieren. Zijn het schatkaarten? Is het een grapje van ome Kaasje? Finny en Mac gaan het onderzoeken en beleven de spannendste avonturen!

Het boek is geschikt om voor te lezen aan kinderen vanaf ca. 4 jaar. Ook is het heel geschikt om samen te lezen (de foto’s helpen daarbij). Zelfstandig lezen vanaf ca. 7 jaar. Het is een kinderboek, maar ook leuk voor fantasierijke volwassenen!

Fragment uit ‘Schatreis’:

Mac speelt zijn sterkste troef uit: “Ik dacht dat jij de nieuwsgierigste muis van de wereld was Finny? Wil je niet op onderzoek gaan?” 
Met een ruk vliegen Finny’s oren overeind. Zijn snorharen trillen.Het is niet leuk om toe te geven, maar als hij eerlijk is, knaagt de nieuwsgierigheid al dagen aan hem. Hij is trots op zijn nieuwsgierigheid. Als je nieuwsgierig bent, leer je elke dag wel iets nieuws.
Dat wil zeggen; je leert iets nieuws als je iets doet met je nieuwsgierigheid. In een stoel blijven zitten met een hoofd vol vragen en niets doen, daar krijg je alleen maar hoofdpijn van.
Mac ziet aan Finny’s snoet dat hij twijfelt. Finny is bijna over de streep. Mac ruikt de overwinning en stelt dan de grote vraag: “Ga je mee op avontuur Finny?” 
Finny’s staart zwaait zenuwachtig, maar zijn ogen sprankelen als hij antwoordt: “Ik ga mee!” 
“JoePIEP!” juicht Mac, “we gaan op schatreis!”