Dag lieverd!

Het was hier even stil. Niet zonder reden.

Begin april hebben werd onze lieve Ierse Terriër Guinness onverwachts ernstig ziek. Hij had veel pijn en er was geen hoop dat hij zou herstellen. We hebben hem in moeten laten slapen. Een enorm verlies…

Guinness was nooit ver weg als er een Finny & Mac verhaaltje ontstond. Hij wachtte geduldig tot wij klaar waren met fotograferen en waakte over muizen en materiaal terwijl wij ‘ons ding’ deden.

Finny, Mac en Guinness zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
De muisjes konden in Guinness’ ogen niets verkeerd doen. Behalve misschien de keer dat ze wilden picknicken met zijn koekjes. Toen heeft hij ze even ernstig toegesproken!

Dit verhaal is gelukkig niet alleen maar verdrietig. We zijn ontzettend blij met de bijna 13 jaar die Guinness met ons heeft doorgebracht. Hij is uit ons leven gewandeld, maar verdwijnt nooit meer uit ons hart.

Een opeenstapeling van ’toevalligheden’ (tussen aanhalingstekens, want ik geloof niet in toeval) bracht puppy Toryn op ons pad.

Een kleine wervelwind die het verdriet van Guinness weg wist te blazen en onze harten vult met vrolijkheid, liefde en soms ook wanhoop. Want het is een Boef!

Finny & Mac hebben wijselijk besloten even op vakantie te gaan totdat Toryn wat meer manieren heeft geleerd. Al hebben ze me wel gevraagd of ik Toryn het commando ‘zoek de kaas!’ kan leren. Hahaha!

Lieve groetjes,
Sandra

Eén antwoord op “Dag lieverd!”

  1. Haha, dat commando ‘zoek de kaas’ is echt een top idee van Ginny & Mac! 🙂 Nu maar hopen dat ze straks net zulke goeie vrienden worden met Tobyn als het Guinness.
    Afgelopen week hadden wij ook ineens een ziek huisdier (ernstig nierfalen) met als gevolg dat wij nu 1 poesje minder in huis hebben… Lieve Lilo was nog niet eens 4 jaar oud! Ik ben er ook wel aardig verdrietig van 🙁 Toch komt hier niet snel een ander poesje bij want er blijven er nog 3 over en dat is wel even genoeg.
    Succes met de opvoeding van die guitige Tobyn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *