Samen op de markt

Twee weken geleden kon ik eindelijk iets doen, wat ik na het uitkomen van mijn boek het liefst meteen gedaan had. Ik heb ‘Schatreis’ persoonlijk onder de aandacht kunnen brengen bij grote en kleine mensenkinderen!

FeelGood Markt Eindhoven, Strijp-S

Finny, Mac, Toryn, John en ik waren te vinden op de FeelGood Markt in Eindhoven. Het was nog even spannend, want in eerste instantie zag de burgemeester van Eindhoven het niet zo zitten om deze markt door te laten gaan. De organisatie gaf echter niet op en 3 dagen vóór de markt kwam tóch de gevraagde toestemming!

Het was een geweldige ervaring en ik heb ontzettend veel geleerd. De ontmoetingen met de kinderen (én volwassenen) die die dag mijn boek kochten, zal ik niet snel vergeten. Finny & Mac hebben zich keurig gedragen; ze zijn de hele middag in hun leunstoel blijven zitten. De marktkraam met kaas is dus veilig gebleven, zoals ik de organisatie beloofd had! 🙂

Hmmm… Het klopt niet helemaal wat ik schreef. Finny is wél zijn leunstoel uitgekomen! Toen een visueel gehandicapte dame onze marktkraam bezocht, was hij zo lief om haar te laten voelen wat een geweldig muizenventje hij is. Onbetaalbaar!

En Toryn?

Beelden zeggen meer dan woorden: Toryn heeft uren braaf naast ons gelegen.

Al was de kraam met hondenvoer en – koekjes naast ons een ware tantaluskwelling!

Uiteindelijk heeft John hem naar huis gebracht. Mét een zakje lekkere koekjes. Dik verdiend.

Wie weet zie je ons de komende tijd nog een keer ergens verschijnen; dan kondig ik het hier aan!

Lieve groetjes,
Sandra